۱۴۰۳/۱/۳۱
1399/11/01
چهل و یکمین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد
وبدا؛ معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از تشکیل چهل و یکمین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد افزود: این جلسه در هفتمین روز از دیماه 99 با حضور ریاست دانشگاه، مدیران کمیته های پنج گانه و سایر اعضاء با محوریت بررسی وضعیت پیشرفت پروژه های عمرانی، ارائه گزارش کمیته های برگزار شده ستاد اجرایی تحول سلامت و بررسی مصوبات جلسه قبل در محل سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
وی تصریح کرد: با توجه به ارائه گزارش اولین کمیته منابع و مصارف معاونت درمان با موضوع هزینه درآمد کلینیک امام علی(ع) از سال 1397 تا 1399 و کاهش درآمدها از سال 1397 تا کنون و همچنین تاثیر رخداد کرونا بر کاهش شدید درآمدها مقرر شد: کلیه پیشنهادات مورد ارائه در گزارش به عنوان مداخلات مدیریتی در کاهش هزینه ها و افزایش درآمدها در دستور کار کلینیک قرار گیرد و گزارش پیشرفت کار پس از 6ماه در جلسه ستاد اجرایی ارائه شود.
وی، طرح درخواست سازمان بیمه سلامت مبنی بر همکاری با اجرایی سازی برنامه نسخه نویسی الکترونیک آن سازمان در مراکز تابعه دانشگاه و طرح چالشهای تفکیک سامانه ها و ضرورت اتصال به سپاس از سوی مدیر فنآوری اطلاعات دانشگاه و عدم شفاف سازی وزارت بهداشت نسبت به نحوه تعامل را از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه برشمرد و افزود: در این راستا نیز مقرر شد، ضمن استعلام از مدیریت فنآوری اطلاعات وزارت بهداشت جلسه ای مشترک فی مابین سازمان بیمه سلامت و دانشگاه در این خصوص با مسئولیت سازمان بیمه سلامت و مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شود.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در ادامه موضوع هزینه کرد دارو جهت بیماران خاص و صعب العلاج از سوی داروخانه شهدا و معاونت غذا و دارو و بالا رفتن میزان بدهی دارو و جلوگیری از بروز مشکلات تامین دارو از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه مطرح و با توجه به اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون اعتباری از سوی وزارت بهداشت جهت بسته های مختلف برنامه تحول تخصیص نیافته است مقرر شد، ضمن پیگیری موضوع تا زمان تخصیص اعتبارات تحول نسبت به تامین اعتبار مورد نیاز دارو و رفع مشکل مدیر امور مالی نسبت به تسویه بخشی از بدهی دارویی با نظر معاون غذا و دارو اقدام لازم را به عمل آورد.
دکتر صالحی فرد، بررسی وضعیت پروژه های عمرانی را از دیگر محورهای چهل و یکمین جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه برشمرد و افزود: با ارائه گزارش راه اندازی اکسیژن سازهای بیمارستانهای بروجن،هاجر(س)، آیت اله کاشانی و سیدالشهدا(ع) فارسان، در خصوص بیمارستان شهداء لردگان و تعیین تکلیف جهت نحوه ساخت به صورت پیمانی یا امانی، مدیر پشتیبانی و مدیر دفتر فنی در اسرع وقت پیگیری و اقدام لازم را جهت شروع بکار به عمل آورند.
وی ادامه داد: در خصوص راه اندازی پد هلی کوپتر در کلیه بیمارستان ها نیزمقرر شد، تا آماده شدن فضای اصلی طی برنامه بلند مدت، محلی مناسب به صورت موقت در نظر گرفته شود و جهت ساخت پد اصلی از مشارکت مسئولین شهرستانی از جمله فرمانداری و شهرداری بهره گیری شود.
به گفته وی، با توجه به اختلاف نظر در خصوص تعیین موقعیت و جانمایی اتاق عمل جدید بیمارستان شهداء لردگان و اعلام نظر معاونت بهداشتی نیزمقرر شد، معاونت درمان و دفتر فنی دانشگاه جهت تعیین تکلیف، ضمن بررسی، نتیجه را اعلام نمایند.
دکتر صالحی فرد گفت: با توجه به گزارش ارائه شده از راه اندازی بخش VIP بیمارستان روانپزشکی سینا و فرسودگی ساختمان بیمارستان و قدمت بالای 40 سال و نیاز به بازسازی ساختمان های مرکز وهمچنین ظرفیت های بالای بیمارستان در ارائه خدمات و مناسب بودن شاخص بیمار پذیری ضمن موافقت کلی با طرح بازسازی بیمارستان مقرر گردید، طرح توجیهی بازسازی ساختمان بیمارستان توسط معاونت درمان تهیه و در جلسه آتی ارائه گردد.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در راستای طرح برخی مشکلات ناشی از تاخیر در ثبت اسناد و حتی عدم صرف اعتبارات تخصیصی و مانده در حساب بیمارستان ها مقرر گردید، ضمن تاکید بر به روز رسانی ثبت اسناد در سامانه نظام نوین مالی نسبت به شناسایی اسناد در کلیه واحدهای زیر مجموعه دانشگاه نظارت و اقدام لازم از سوی کلیه رؤسای واحدهای تابعه و مدیریت امور مالی دانشگاه به عمل آید.