۱۴۰۳/۱/۳۱
1399/11/08
جذب بیش از 720 نیرو در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا؛ معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از جذب 722 نیرو در این مجموعه با برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بهمن ماه 99 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد با بیان اینکه این آزمون استخدامی شامل نیروهای اداری، مالی، فنی و مهندسی، بهداشتی و درمانی است، از اختصاص بیش از 80 درصد این مجوز استخدامی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد درسال 99 به جذب نیروی مورد نیاز در مراکز بهداشتی و درمانی استان خبر داد.
وی اظهار امیدواری کرد: با طی فرایند جذب این نیروها بخش قابل توجهی از کمبود نیروی انسانی در گروه های پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری بر طرف شود.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد همچنین به اختصاص امتیاز ویژه برای کسانی که در مدت شیوع بیماری کووید 19 با دانشگاه های علوم پزشکی همکاری داشته اند اشاره داشت.