۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/11/19
افتتاح ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان و پایگاه سلامت شهری سامان
وبدا، همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان سامان و پایگاه سلامت ابوذر شهر سامان افتتاح گردید.
به گزارش وبدا؛ آیین افتتاح ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان سامان و پایگاه سلامت ابوذر شهر سامان با حضور معاون امور اقتصادی استانداری ، معاونت توسعه مدیریت و منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان، خانواده معظم شهدای مدافع سلامت و جمعی از مسئولان شهرستانی برگزار گردید.
دکترعلی ضامن صالحی فرد معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در این آیین گفت: عملیات احداث ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان سامان با زیربنای دو هزار و 50 مترمربع در بخش مرکزی این شهرستان از سال 95 آغاز شد.
وی افزود: برای احداث این ساختمان بیش از 34 میلیارد ریال هزینه شده است.
دکتر صالحی فرد اضافه کرد: همچنین پایگاه سلامت شهری ابوذر سامان با زیربنایی به مساحت 273 مترمربع در بخش مرکزی شهرستان سامان احداث شده است.
وی ادامه داد: این پروژه بهداشتی از سال 96 آغاز شد و با صرف اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال در ایام االله دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری رسید.