۱۴۰۳/۲/۴
1399/11/24
بیش از 55 نفر در چهارمحال و بختیاری علیه بیماری کووید 19 واکسینه شدند

وبدا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از واکسیناسیون بیش از 55 نفر علیه بیماری کووید 19 در استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.
به گزارش وب دا؛ سید راشد جزایری در تشریح این خبر گفت: به دنبال ورود اولین محموله واکسن کرونا به استان و شروع عملیات واکسیناسیون علیه این بیماری از 21 بهمن ماه 99 همزمان با سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری، تا تاریخ 23 بهمن ماه بیش از 55 نفر شامل 34 مرد و 21 زن موفق به تزریق این واکسن شدند.
وی با بیان اینکه مرحله نخست تزریق واکسن کرونا با اولویت کادر درمان و افراد شاغل در بخش های آی سی یو در بیمارستان‌ها انجام می گردد افزود: در شهرستان لردگان 19 نفر شامل 12 مرد و 7 زن دریافت کننده واکسن کووید 19 بودند.
وی اضافه کرد: همچنین در شهرستان فارسان 3 مرد و 7 زن در مجموع 10 نفر واکسن کرونا را تزریق کردند.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در شهرستان بروجن نیز 8 مرد و 3 زن در مجموع 11 نفر موفق به دریافت واکسن کرونا شدند.
وی ادامه داد: در شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری هم تاکنون تزریق واکسن برای 11 مرد و 4 زن در مجموع 15 نفر انجام شده‌است.
شایان ذکر است؛ مرحله نخست تزریق واکسن کرونا از 21 بهمن ماه 99 با ورود 150 دوز واکسن در چهارمحال و بختیاری آغاز شده است و مرحله دوم واکسیناسیون 21 روز پس از مرحله نخست انجام میگردد.