۱۴۰۳/۲/۶
1399/11/30
تشریح روند توزیع واکسن کرونا در استان
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در گفت و گوی بخش خبری 20 صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری در بیست و هشتمین روز از بهمن ماه 99 به تشریح روند توزیع واکسن کرونا در بین کادر درمانی استان پرداخت.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی افزود: از 21بهمن ماه جاری همزمان با سراسر کشور تعداد 100 دوز واکسن کرونا وارد استان و برای حدود 100 نفر از پزشکان و پرستاران شاغل در ای سی یو مراکز درمانی تزریق شد.
به گفته وی، در مرحله بعد که احتمالا طی هفته آینده خواهد بود سایر کادر درمانی شاغل در بخش های ویژه درمان بیماران کرونایی واکسن کرونا را دریافت می نمایند.
دکتر رحمانی تصریح کرد: عمده کادر درمان تا پایان سال جاری واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در مراحل بعدی افراد سالمند، در معرض خطر و جانبازان شیمیایی که آسیب ریوی دیدن در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار دارند.
وی ادامه داد: پس از اینکه واکسن تولید داخل عرضه شد واکسیناسیون عمومی آغاز می شود.
دکتر رحمانی گفت: پیش بینی می شود تا مهرماه 1400 حدود 60 تا 70 درصد جمعیت کشور که مبتلا به کرونا نشده اند واکسن کرونا را دریافت نمایند.