۱۴۰۳/۲/۶
1399/12/05
نجات نوزاد 2 روزه از خفگی با راهنمایی تلفنی پرستار مرکز ارتباطات اورژانس استان
وبدا؛ رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در سومین روز از اسفندماه 99، نوزاد 2 روزه‌ای که دچار انسداد مجاری تنفسی شده بود با راهنمایی پرستار واحد ارتباطات این مرکز و کمک مادرش از خفگی نجات یافت.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس استان؛ دکتر محمد حیدری در خصوص جزئیات این خبر افزود: به دنبال تماس با تلفن 115 مبنی بر انسداد مجاری تنفسی در حین شیر خوردن، بلافاصله کارشناسان مرکز پیام اورژانس بعد از اخذ آدرس یک دستگاه آمبولانس به منزل بیمار اعزام نمودند.
وی تصریح کرد: در همین بازه زمانی،
کارشناس پرستاری مرکز ارتباطات، خانم ترکی ضمن برقراری تماس و تا زمان رسیدن آمبولانس، با راهنمایی و آموزش پدر و مادر نوزاد، موفق به برطرف کردن انسداد مجاری تنفسی وی و نجاتش از خفگی شد.
رئیس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی استان ضمن قدردانی از پرستاران واحد تریاژ تلفنی مرکز اورژانس، از مردم خواست هنگام تماس با تلفن 115 ضمن حفظ آرامش به توصیه پرستاران مرکز پیام دقیقاً عمل کرده و با این کار در حفظ جان بیمار خود کمک کنند.