۱۴۰۳/۱/۱۰
1399/12/06
نتایج انتخابات هیات مدیره پلی کلینیک تخصصی وفوق تخصصی امام علی (ع) شهرکرد اعلام شد
وبدا، نتایج انتخابات هیات مدیره پلی کلینیک تخصصی وفوق تخصصی امام علی (ع) شهرکرد از سوی روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اعلام شد.
به گزارش وبدا؛ عباس بحرینی با اعلام اینکه 64 نفر از کارکنان و50 نفر از پزشکان عمومی ومتخصص در این انتخابات شرکت کردند، گفت: از بین کارکنان کورش قربانپور با 41 رای وحشمت الله قانی با 33 رای واز بین پزشکان عمومی ومتخصص، دکتر ندا سلیمانی با 31 رای ودکتر علی اکبر نادری با 28 رای به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره کلینیک امام علی (ع) انتخاب شدند.
وی افزود: همچنین صغری بیاتی با 26 رای از کارکنان و دکتر آناهیتا فرهزاد با 20 رای از بین متخصصان به عنوان اعضای علی البدل انتخاب گردیدند.
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با تشریح نتایج کلی آرا در این انتخابات گفت: نتایج شمارش آرای کارکنان، صغری بیاتی 26 رای، فاطمه ترکی 10 رای، سمیه رضائی 5 رای، لیلا قادری 0 رای، حشمت الله قانی 33 رای و کورش قربانپور 41 رای می باشد.
وی افزود: همچنین نتایج شمارش آرای پزشکان؛ دکتر ندا سلیمانی 31 رای، دکتر محمد حسین صفاری 16 رای، دکتر آناهیتا فرهزاد 20 رای و دکتر علی اکبر نادری 28 رای می باشد.
به گفته بحرینی، کاندیدها در صورت اعتراض به نتایج انتخابات ، میتوانند اعتراض رسمی خود را تا پایان وقت اداری ، روز شنبه 9 اسفندماه به ستاد اجرایی تحویل نمایند.