۱۴۰۳/۱/۳۱
1399/12/06
موفقیت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در تحقق اهداف اجرای طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در مقایسه میزان دسترسی استان نسبت به اهداف مورد انتظار طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، از موفقیت چشمگیر این دانشگاه در تحقق اهداف طرح خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری کاهش موارد بستری حداقل به میزان 30 درصد در یک ماه را از اهداف طرح برشمرد و افزود: این میزان در چهارمحال و بختیاری به 51.5 درصد رسیده است.
وی تصریح کرد: کاهش موارد بستری حداقل به میزان 50 درصد در سه ماه را از دیگر اهداف اجرای طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است که این شاخص نیز در استان به میزان 85 درصد کاهش داشته است.
وی افزود: کاهش موارد فوتی حداقل به میزان 20 درصد در یک ماه و کاهش موارد فوتی حداقل به میزان 40 درصد در سه ماه را از دیگر اهداف طرح برشمرد که این دو شاخص نیز در استان 28.7 و 84.2 درصد گزارش شده است.
جزایری در ادامه به عملکرد تیم های رهگیری، حمایتی و نظارتی اشاره و افزود: با تشکیل 454 تیم رهگیری متشکل از یک هزار و 739 عضو، 13 هزار و 793 فرد در معرض تماس نزدیک با بیمار مبتلا به کرونا رهگیری شدند.
وی، تعداد تست های Pcr انجام شده برای این افراد را 723 مورد اعلام و از ارجاع 492 نفر به مراکز منتخب استان خبر داد.
به گفته وی، همچنین تیم های رهگیری برای 13 هزار و 590 نفر تست سریع کووید 19 انجام دادند که نتیجه تست یک هزار و 310 نفر مثبت اعلام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: 128 تیم های مراقبت در منزل متشکل از 291 عضو تا دومین روز از اسفندماه 99 از چهار هزار و 547 نفر در منزل مراقبت و نسبت به ارجاع 91 بیمار به بیمارستان ها اقدام نموده اند.
به گفته وی، این تیم ها نیز برای 76 نفر از افراد معرفی شده تست Pcr انجام دادند.
جزایری گفت: همچنین با انجام تست سریع کووید 19 برای یک هزار و 574 نفر نتایج تست 298 نفر مثبت اعلام شد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین طی این مدت، 141 تیم نظارتی شامل 447 عضو ، پنج هزار و 362 بازدید مشترک بعمل آورده اند که در نتیجه آن ضمن صدور چهار هزار و 64 اخطار ، 467 مورد پلمپ مراکز متخلف صورت گرفت.
وی با بیان اینکه 456 تیم حمایتی متشکل از یک هزار و 544 عضو در سطح استان تشکیل شده است افزود: در مجموع هشت هزار و 806 فرد آسیب پذیر توسط این تیم ها مورد حمایت قرار گرفتند.
جزایری در ادامه از شناسایی 100 درصدی سالمندان استان خبر داد و افزود: طی این مدت 95 درصد سالمندان استان مورد ارزیابی قرار گرفته اند.