۱۴۰۳/۱/۹
1399/12/06
سرپرست جدید امور مالی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منصوب شد
وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری مظاهر گنجی ارجنکی بعنوان سرپرست امور مالی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به گنجی آمده است، با عنایت به تعهد، سوابق خدمتی و پشتکار جنابعالی و با توجه به مصوبه کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به سمت سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری ، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و تمشیت در امور وظایف محوله با معاونت محترم توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی در جهت خدمت و ارتقاء سلامت مردم استان مؤفق و مؤید باشید.
در ادامه نیز از سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه خواسته شده تا در برنامه ریزی ها، تهیه و تدوین صورتهای مالی دانشگاه از طریق نظارت مستمر بر عملیات امور مالی ،محاسباتی،نگهداری وتنظیم حسابها بر اساس آئین نامه و مقررات حاکم بر تحریر دفاتر وضوابط مربوطه، صحت و سلامت آنها و تهیه گزارشات مالی مدیریتی دانشگاه، اعمال نظارت بر اجرای قوانین ومقررات حاکم بر عملیات مالی دانشگاه و واحد های اجرائی و تبادل اطلاعات مالی دانشگاه حسب مورد دستگاههای نظارتی قانونی با هماهنگی لازم، نگهداری و تحویل وجوه نقدینه ها و سپرده ها و اوراق بهادارو نظارت بر وصول به موقع درآمدهای دانشگاه را مد نظر قرار دهد.
برنامه ریزی مدون در راستای آموزش و توانمندسازی مسئولین و نیروهای امور مالی در واحدهای مختلف سیستم، ارائه راهکار در جهت درآمد زایی دانشگاه، ارائه راهکار در جهت مدیریت هزینه ها در سطوح مختلف سیستم، ‌نظارت بر عملکرد مالی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه، تعامل و همکاری مستمر با واحدهای مربوطه در وزارت متبوع و صیانت از منابع مالی و فیزیکی ،‌شناسائی و نگهداری حساب مقداری و ریالی اموال، ماشین آلات وتجهیزات و دارائی دانشگاه از دیگر نکاتی است که جهت مبنا قرار گرفتن در برنامه ریزی ها به سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه یادآوری شده است.
در ادامه نیز اطلاع و کنترل کلیه تقویض اختیارات جهت امضاء های مجاز، ‌اجرای نظام نوین مالی بر اساس دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع، ‌اجرای آن بخش از عملیات مالی دانشگاه که در چارچوب بودجه تفضیلی مصوب هیأت امناء بر عهده مدیر امور مالی می باشد، ‌پیگیری و بروز رسانی مانده حسابهای سنواتی و اجرای سایر دستورات و برنامه های مقام مافوق جهت مبنا قرار گرفتن در برنامه ریزی ها به گنجی بعنوان سرپرست امور مالی دانشگاه یادآوری شده است.