۱۴۰۳/۱/۳۰
1399/12/10
نوع علایم ویروس جهش یافته (کرونای انگلیسی) مشابه ویروس کرونا است

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: نوع علایم ویروس جهش یافته (کرونای انگلیسی) مشابه ویروس کرونا است.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی در برنامه زنده “چشم انداز” صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری
در دهمین روز از اسفندماه 99، در تشریح وضعیت بیماری کووید19 در استان و اعمال محدودیت‌های کرونایی در ایام پیش‌رو اظهار داشت: علایم بیماری همچون سرماخوردگی کلاسیک آغاز و سریعتر و با شدت بیشتر دستگاه تنفس فوقانی را درگیر می‌کند.
به گفته وی، این ویروس در کودکان؛ می تواند با علایم گوارشی اسهال و استفراغ بروز کند.
وی با بیان اینکه، روش‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا انگلیسی مانند روش‌های قبلی است. افزود: استفاده از ماسک فیت صورت و یا یک ماسک سه لایه ساده همراه با یک ماسک پارچه‌ای و رعایت فاصله گذاری اجتماعی حداقل 2 متر از نکات حائز اهمیت برای پیشگیری از ابتلا به ویروس جهش یافته کرونا بشمار می رود.
وی همچنین با بیان اینکه، در صورتیکه طی دو هفته اخیر پروتکل‌های بهداشتی به شدت و با وسواس رعایت شود به حالت ثبات بر‌می‌گردیم. افزود: فعالیت بازار شب عید منوط بر رعایت پروتکل های بهداشتی طی این دو هفته است.
دکتر شیرانی با اشاره به اینکه، قدرت سرایت بیماری در ویروس جهش یافته کرونا و حتی قدرت بیماری زایی و کشندگی آن بیشتر از ویروس نوع قبلی است، نسبت به گرفتار شدن کودکان، نوجوانان، جوانان و افراد در سنین میانسالی هشدار داد.