۱۴۰۳/۱/۹
1399/12/25
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد فرارسیدن ماه مبارک شعبان را تبریک گفت
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پیامی حلول ماه مبارک شعبان المعظم را تبریک و تهنیت گفت.
به گزارش وبدا؛ در پیام دکتر مجید شیرانی با اشاره به اینکه ماه شعبان موسم رویش گلهای معطر نبوی در دامان ولایت علوی و آغوش فاطمیست، آمده است: روزهای آغازین ماه شعبان، همزمان با فرخنده میلاد با سعادت سرور و سالار آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، قمر تابناک هاشمی، بزرگ جانباز دشت نینوا، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و سید الساجدین حضرت زین العابدین(ع) است.
وی در ادامه می افزاید: چه زیباست که در امتداد این ایام فرخنده، آزادی خواهان و عدالت طلبان در سراسر گیتی، میلاد منجیِ موعود را به جشن می نشینند و آمدنش را انتظار می کشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان اظهار داشت: اینجانب حلول ماه مبارک شعبان را به ساحت مقدس امام زمان ارواحنا له الفداء، مردم عزیز و شریف استان چهارمحال و بختیاری بویژه جامعه دانشگاهی، اساتید و مدافعان سلامت صمیمانه تبریک می‌گویم و سلامتی توام با موفقیت را برای اعتلای نام ایران‌ و اسلام عزیز از خداوند متعال مسئلت دارم.