۱۴۰۳/۲/۶
1400/02/12
برگزاری دوره آموزش کاردانی برای 164 بهورز شاغل از سال 1400 تا 1403 در چهارمحال و بختیاری

وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به برگزاری آزمون کاردانی ویژه بهورزان شاغل در تاریخ 30 بهمن ماه 1399 ، افزود: از مجموع 173 شرکت کننده در آزمون 164 متقاضی پذیرفته شدند.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری افزود: پذیرفته شدگان بر اساس نمرات ماخوذه در آزمون مربوطه، اولویت بندی و به زودی دوره آموزشی آنها برای مدت دو سال بصورت آنلاین آغاز می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده امسال آموزش 42 نفر از پذیرفته شدگان آغاز و تا سال 1403 دوره آموزش کاردانی تمامی پذیرفته شدگان به اتمام خواهد رسید.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اولین دوره بهورزی از سال 1400 آغاز می شود افزود: ارتقاء سطح تحصیلی بهورزان شاغل و فراهم نمودن امکان ادامه تحصیل برای این قشر از جمله اهداف برگزاری دوره آموزشی کاردانی بهورزان است.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، هم اکنون 576 بهورز در 313 خانه بهداشت استان چهارمحال و بختیاری مشغول به خدمت هستند.