۱۴۰۳/۲/۶
1400/02/14
مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ضمن تبریک فرا رسیدن 15 اردیبهشت، (پنجم ماه می)،روزجهانی ماما، از فعالیت قریب به 650 نفر ماما در مراکز بهداشتی و درمانی وآموزشی استان چهارمحال و بختیاری خبر

وب دا؛ مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ضمن تبریک فرا رسیدن 15 اردیبهشت، (پنجم ماه می)،روزجهانی ماما، از فعالیت قریب به 650نفر ماما در مراکز اموزشی بهداشتی و درمانی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.
به گزارش وب دا؛ منیژه رخشان افزود: از این تعداد حدود 350 ماما در حوزه بهداشت و مراکز جامع سلامت وپایگاههای سلامت مراقبت مادران باردار بالاخص شناسایی و ارجاع بارداریهای پرخطر مشکوک و مبتلا به کووید19و حدود 270 ماما نیز در مراکز آموزشی درمانی و ‌بلوک های زایمانی مشغول ارائه خدمت به مادران باردار بالاخص موارد پرخطر و مبتلا به کووید19 هستند.
به گفته وی، حدود 30 نفرماما نیز در بخش های آموزشی و پژوهشی مشغول به خدمت درامرآموزش وپژوهش وتربیت دانش آموختگان گروه مامایی هستند.