۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/03/04
رونمایی از سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان

وبدا؛ کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از رونمایی از سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ راهله علیرضایی با اعلام این خبر افزود: حوزه معاونت بهداشت اقدام به راه اندازی سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان ذیل پایگاه اینترنتیhttps:// salamat.gov.ir نموده است.
به گفته وی، همه افراد هم اکنون می توانند بدون ذکر مشخصات هویتی با مراجعه به این پایگاه و انتخاب گزینه "خود ارزیابی روانشناختی "در سمت چپ و پایین صفحه ،به سوالات ده گانه غربالگری در حوزه سلامت روان پاسخ داده و از سامانه بازخورد دریافت نمایند.
علیرضایی تصریح کرد: همچنین در بخش های بعدی محتوای آموزشی خود مراقبتی در حوزه سلامت روان و فهرست مراکز جامع سلامت نیز گنجانیده شده است.
وی در پایان اضافه کرد: افراد می توانند، ضمن مطالعه محتوای آموزشی در صورت نیاز با استفاده از سامانه به جستجوی مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت خود پرداخته و برای دریافت خدمات سلامت روان از پزشکان و کارشناسان سلامت روان در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه کمک بگیرند.