۱۴۰۳/۲/۴
1400/03/04
برگزاری هشتمین دوره انتخابات هیئت های مدیره سازمان نظام پزشکی در حوزه های انتخابیه استان همزمان با سراسرکشور

وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی پزشکی شهرکرد، از برگزاری هشتمین دوره انتخابات هیئت های مدیره سازمان نظام پزشکی در حوزه های انتخابیه استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی افزود: این دوره از انتخابات روز جمعه بیست پنجم تیرماه 1400 برگزاری می گردد.
وی تصریح کرد: بر اساس جدول زمان بندی برگزاری انتخابات ، بازه زمانی ثبت نام از داوطلبین عضویت در هیئت های مدیره نظام پزشکی شهرستان ها سی ام اردیبهشت ماه 1400 تا پایان وقت اداری روز پنجم خردادماه 1400 اعلام شده است.
دکتر رحمانی ضمن یادآوری اینکه، داوطلبین باید جهت ثبت نام به دبیرخانه هیئت های اجرایی هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی شهرستان ها مراجعه نمایند افزود: داوطلبین در حوزه انتخابیه شهرکرد شامل شهرستان های شهرکرد،‌اردل، کیار، سامان و بن باید به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان واقع در گودال چشمه، جنب مسجد امام علی (ع) مراجعه نمایند.
رحمانی افزود: داوطلبین در حوزه انتخابیه شهرستان بروجن نیز باید به شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن مراجعه نمایند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه، حوزه انتخابیه لردگان شامل شهرستان های لردگان و خانمیرزا می باشد افزود: داوطلبین در این دو شهرستان باید به بیمارستان شهداء لردگان مراجعه کنند.
وی، حوزه انتخابیه فارسان را شامل شهرستان های فارسان و کوهرنگ اعلام کرد و افزود: بیمارستان سیدالشهداء فارسان نیز برای ثبت نام از داوطلبین عضویت در هیئت های مدیره نظام پزشکی در نظر گرفته شده است.