۱۴۰۳/۱/۹
1400/03/31
تبادل تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه و شرکت گاز استان

وبدا؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از تبادل تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین دانشگاه و شرکت گاز استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر مهربان صادقی افزود: این جلسه در بیست و ششمین روز از خردادماه 1400 با حضور میرعامل محترم شرکت گاز استان مهندس جهانبخش سلیمیان در دفتر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشکیل شد.
وی تصریح کرد: برقراری ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه در جهت پاسخگویی به نیازهای صنعت با استفاده از پتانسیل های موجود در دانشگاه را از جمله اهداف اصلی این تفاهم نامه برشمرد.
به گفته دکتر صادقی، این تفاهم نامه با موضوع آموزشی، پژوهشی و فناوری در راستای پاسخ به نیازهای صنعت که در این تفاهم نامه شرکت گاز استان بوده است برقرار گردیده است، تا بتواند نسبت به بررسی مشکلات بهداشتی و بهینه سازی و توسعه زیرساخت های شرکت گاز طبق اولویت های فناوری، تحقیقاتی و درخواست های شرکت توسط متخصصین و اعضای هیات علمی دانشگاه اقدام گردد.