۱۴۰۳/۲/۶
1400/03/31
اهدای اعضای شیرزنی از دیار بختیاری

وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در دهه کرامت و در آستانه میلاد شمس الشموس، خسرو اقلیم طوس، شاه انیس النفوس، امام رضا (ع)، اعضای بدن شیر زنی بختیاری به بیماران نیازمند پیوند عضو اهدا شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی افزود: شامگاه سی و امین روز از خردادماه 1400 اعضای بدن بیمار مرگ مغزی، مرحومه صنوبر صفی پور 45 ساله، از اهالی شهرستان فارسان جهت اهدا به بیماران نیازمند پیوند عضو توسط تیم مجرب پزشکی مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی شهرکرد با همکاری جراحان اعزامی از شیراز جداسازی شد.
به گفته وی، کبد، کلیه های این بیمار مرگ مغزی به شیراز و بخشی از نسوج آن به تهران منتقل شد.
دکتر رحمانی در خصوص جزئیات این خبر افزود: مرحومه صفی پور در تاریخ 27 خردادماه جاری به دنبال جراحات شدید وارده در سانحه تصادف در بخش ICU مرکز آموزشی درمانی آیت ا.. کاشانی تحت مراقبت ویژه قرار گرفت و به دنبال تایید مرگ مغزی و اعلام رضایت خانواده سخاوتمند وی، تحت عمل جراحی جداسازی عضو قرار گرفت.
به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از ابتدای سال 1400 تا کنون اعضای 8 بیمار مرگ مغزی در استان اهدا شده است.
وی با اشاره به رنج فراوان بیماران نیازمند پیوند عضو و تحمیل هزینه های هنگفت به خانواده های این بیماران، ضمن تحسین خانواده های بزرگوار اهدا کننده عضو یادآور شد، هم اکنون حدود 400 بیمار کلیوی در مراکز درمانی استان تحت دیالیز هستند و 50 بیمار در لیست انتظار پیوند عضو، چشم انتظارند که اهدای اعضای هر بیمار مرگ مغزی می تواند، ارمغان سلامتی و پایان همه رنج ها و مشکلات تعدادی از این بیماران و خانوادهیشان باشد.