۱۴۰۳/۱/۱۰
1400/04/26
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با پارک علم و فناوری و دو دانشگاه بزرگ استان

وبدا؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، از امضای تفاهم نامه همکاری این دانشگاه با پارک علم و فناوری و دو دانشگاه بزرگ استان در حوزه زیست فناوری خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر مهربان صادقی افزود: این تقاهم نامه همکاری چهارجانبه روز سه شنبه 22 تیر 1400 دانشگاه علوم پزشکی،پارک علم و فناوری، دانشگاه شهرکرد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به منظور ایجاد و گسترش همکاری های چند جانبه فنی و تخصصی با موضوع ایجاد بستر مناسب برای جذب و تجاری سازی ایده های حوزه زیست فناوری با حضور اسماعیل پیرعلی رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری، سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، محسن مبینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد و ابراهیم رحیمی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به امضا رسید.
وی، هدایت و راهبری دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با رویکرد تکمیل زیست بوم مذکورو شناسایی صاحبان ایده و فنآوری در حوزه زیست فناوری و هدایت و کمک به آنها جهت تجاری سازی را از دیگر موضوعات این تفاهم نامه برشمرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ارتقاء اکوسیستم نوآوری و فناوری و رفع نیازهای فناورانه صنعت و جامعه در حوزه زیست فناوری، برنامه ریزی مشترک به منظور سیاست گذاری و جهت دهی حوزه زیست فناوری در راستای ایجاد اشتغال پایدار و ظرفیت سازی استانی که با تجمع ظرفیت های طرفین قابل تامین و مرتفع سازی از اهداف این تفاهم نامه است.
دکتر صادقی در ادامه، تامین محل فعالیت و تجهیزات مورد نیاز هسته ها و واحدهای فناور واجد شرایط با محوریت پارک، همکاری دانشگاه ها در تسهیل فرایند استفاده هسته ها و واحدهای فناور مستقر در پارک و مراکز رشد از تجهیزات آزمایشگاهی موجود، همکاری و ظرفیت سازی جهت حمایت از ایده ها و نوآوری ها و پایان نامه های محصول و خدمات محور در قالب طرح "جوانه رویش (پایان نامه یار) "، جذب و هدایت اعضای هیئت علمی و دانشجویان در رشته‌های علوم پایه، زیست فناوری، پیراپزشکی و سایر رشته های مرتبط به سمت تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، جذب و هدایت پایان نامه های مقاطع تحصیلات تکمیلی حوزه زیست فنآوری قابل تجاری سازی سمت پارک و مراکز رشد استان، تعریف پروژه های فی مابین به منظور نیل گسترده تر به اهداف تفاهم نامه از مهمترین محورهای این تفاهم نامه چندجانبه برشمرد.
وی، مدت این تفاهم نامه را 3 سال اعلام کرد و افزود: در صورت رضایت طرفین این مدت قابل تمدید است.