۱۴۰۳/۱/۹
1400/07/12
تشکیل جلسه ستاد بحران در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهرنگ در پی وقوع زلزله

وبدا؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیارب از تشکیل جلسه ستاد بحران در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهرنگ در پی وقوع زلزله در این منطقه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری با اعلام این خبر افزود: با توجه به‌ اینکه در ساعت 6:03 بامداد روز دوشنبه مورخ 1400/7/12، زمین لرزه‌ای به بزرگی 5/7 ریشتر در شهرستان کوهرنگ به وقوع پیوست مسئولین و مدیران واحدهای بهداشتی در ساعات اولیه در منطقه حاضر و جلسه مدیریت بحران را برگزار نمودند.
به گفته وی، در این جلسه ضمن بررسی و ارزیابی فنی-تخصصی ابعاد و وسعت حادثه از ابتدای روز ، مقرر گردید، تیم ارزیابی سریع متشکل از نیروهای بهداشتی به سطح شهرستان و منطقه بازفت اعزام و اقدام به بررسی و بازدید میدانی، تهیه گزارش فنی و اقدامات بهداشتی و نظارت بر سامانه های آبرسانی نمایند.
گفتنی است، نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی استان و سایر نیروهای پشتیبانی نیز برای ارزیابی خسارات وارده و امداد رسانی به آسیب دیدگان در منطقه حاضر هستند.