۱۴۰۳/۲/۱
1400/07/19
آئین افتتاح اولین پایگاه واکسیناسیون کووید 19 دانش آموزان در شهرکرد برگزار شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از برگزاری آئین افتتاح اولین پایگاه واکسیناسیون کووید 19 دانش آموزان در شهرکرد خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این آئین با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد و جمعی از مدیران آموزش و پرورش استان بمنظور تسریع و تسهیل روند واکسیناسیون کووید 19 دانش آموزان و بازگشایی حضوری مدارس در هفدهمین روز از مهرماه 1400 در محل هنرستان دخترانه کارو دانش شهید حقیقی، جنب مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار شد.
به گفته وی، در این آئین از قطع زنجیره انتقال و انجام واکسیناسیون گروه های هدف بعنوان دو راهکار موثر برای مقابله با ویروس منحوس کرونا یاد شد.
درخشان گفت: همچنین با اشاره به راه اندازی 6 پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید 19 دانش آموزی در 3 شهرستان های فارسان، بروجن و شهرکرد بر ترغیب و تشویق خانواده ها برای حضور به موقع فرزندانشان در پایگاه های واکسیناسیون تاکید شد.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: همچنین ضمن ارائه نکات لازم جهت تزریق واکسن دانش آموزان به الزامی بودن حضور یکی از والدین و همراه داشتن شناسنامه دانش آموز حین مراجعه به پایگاه های واکسیناسیون اشاره شد.
درخشان در پایان خاطر نشان کرد: هم اکنون 150 مرکز تخصصی و 29 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان آماده ارائه خدمت به مردم است.