۱۴۰۳/۲/۵
1400/12/08
بازدید سرزده مسئولین استانی و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از چندین پایانه حمل و نقل و مرکز درمانی

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در هفتمین روز از اسفندماه 1400 حسین میرزایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، دکتر خالدی‌‌ فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از پایانه حمل و نقل شهرکیان و فرخشهر بصورت سرزده بازدید بعمل آوردند.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: این بازدید با حضور دکتر احمدی سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، فرماندار شهرستان شهرکرد، آقای خواجوی مدیرکل  دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مدیرکل بازرسی استانداری، مدیرکل پایانه های استان، شهردار شهرکرد ، مدیر بازرسی دانشگاه و جمعی از مسئولان مربوطه در راستای تشدید نظارت رعایت شیوه‌نامه های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل عمومی مسافربری درون شهری و برون‌شهری در استان و در پی مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونا چهارمحال و بختیاری و تاکیدات استاندار بر رعایت هرچه دقیق تر پروتکل های بهداشتی بعمل آمد.
وی تصریح کرد: همچنین معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، فرماندار شهرستان شهرکرد به همراه جمع حاضر از پایانه مسافربری ترمینال آزادی شهرکرد بازدید به عمل آوردند.
به گفته وی، در ادامه این مسئولین با حضور در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام علی(ع) شهرکرد ضمن عرض خداقوت به کادر بهداشت و درمان، به بررسی نحوه ارایه خدمات به بیماران، پیگیری مشکلات و کمبودهای تجهیزات درمانی و چاره اندیشی درجهت رفع آن‌ها درراستای اجرای مصوبه ستاد استانی مبارزه با کرونا و تاکید استاندار چهارمحال و بختیاری پرداختند.
درخشان افزود: مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد و بیمارستان آیت الله کاشانی (ره) شهرکرد جهت عرض خداقوت و تجلیل از مدافعان سلامت و کادر بهداشت و درمان، بررسی نحوه ارایه خدمات به بیماران، پیگیری مشکلات و کمبودهای تجهیزات درمانی و چاره اندیشی درجهت رفع آن‌ها درراستای اجرای مصوبه ستاد استانی مبارزه با کرونا و تاکید استاندار چهارمحال و بختیاری مقصد بعدی معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، و هیات همراه آنان بود.