۱۴۰۳/۲/۱
1401/01/03
ارزیابی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان از خدمات حوزه در شهرستان لردگان

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از سفر یک روزه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری به شهرستان لردگان همزمان با دومین روز از سال نو خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: دکتر خالدی فر با بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان و ارزیابی نحوه ارائه خدمات به مردم شهرستان و مسافران نوروزی روز پرکار دیگری را در کارنامه کاری خود به ثبت رساند.
وی تصریح کرد: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به همراه مهندس حسین میرزایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار  در اولین سفر یک روزه در سال 1401 که در قالب طرح سلامت نوروزی به شهرستان های لردگان و خانمیرزا انجام شد،
با حضور در گلزار مطهر شهدای والامقام شهرستان لردگان با شهدا و امام شهدا تجدید میثاق میثاق کرد.
درخشان، دیدار با خانواده معظم شهید علی باز حسنی، اولین شهید شهرستان لردگان، بازدید از اسکان های نوروزی و نحوه خدمات دهی به مسافران نوروزی  و تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی، بازدید از واحدهای مختلف ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان لردگان و شست با رئیس و مسئولین واحدهای ستاد شبکه و گزارش دهی رئیس شبکه در خصوص وضعیت کرونا و واکسیناسیون گروهای سنی مختلف را از دیگر برنامه های سفر کاری دکتر خالدی فر به شهرستان لردگان برشمرد.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت 16 ساعته روستایی و شهری سردشت، بازدید از مرکز منتخب نمونه گیری کووید 19 در شهرستان لردگان، بازدید از پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید 19   در شهرستان لردگان، بازدید از بخش های مختلف بیمارستان شهدا لردگان و بررسی نحوه خدمات دهی به بیماران و مسافران و عیادت از بیماران، نشست با نماینده محترم مردم شریف شهرستان های لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی بمنظور پیگیری مطالبات دانشگاه و جذب اعتبارات بهداشت و درمان استان و ️نشست با فرماندار شهرستان خانمیرزا و  رئیس و سرپرست شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های لردگان و خانمیرزا بمنظور  بررسی و رفع مطالبات مردمی از حوزه سلامت شهرستان از دیگر برنامه های سفر کاری دکتر خالدی فر می باشد.
وی افزود: همچنین دکتر خالدی فر از ستاد شبکه بهداشت و درمان تازه تاسیس شهرستان خانمیرزا بازدید بعمل آورد و با حضور در زمین اهدایی خیر  محترم جهت احداث بیمارستان شهرستان خانمیرزا و دستور پیگیری جهت جذب اعتبارات لازم را صادر نمود.