۱۴۰۳/۱/۱۰
1401/01/23
پاسخگویی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به شهروندان از طریق سامانه سامد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از طریق سامانه سامد(سامانه الکترونیکی ارتباط دولت و مردم با شماره تلفن 111 _شفافیت، پاسخگویی، کارآمدی )پاسخگوی سوالات شهروندان شدند.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: دکتر خالدی فر به همراه معاونین توسعه، بهداشتی و غذا و دارو و مدیران بازرسی، حوزه ریاست و روابط عمومی در بیست و یکمین روز از فروردین ماه 1401 با حضور در استانداری به سوالات تلفنی مردم از طریق سامانه سامد پاسخ دادند.
وی تصریح کرد: طی این تماس ها مردم ضمن طرح درخواست و مطالبات شخصی، تصمیمات وزارت بهداشت در خصوص نحوه به کار گیری نیروهای 89 روزه و کمک پرستار، وضعیت استخدامی نیروهای قراردادی را جویا شدند.
درخشان گفت: همچنین چندین تقاضا برای رسیدگی به شکایات مطرح که به مسئولین و واحد های مربوطه ارجاع شدند.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: دکتر خالدی فر ضمن استقبال از تداوم ارتباطات مردمی بر تسهیل ارتباط مردم و مدیران مجموعه تاکید نمود.