۱۴۰۳/۱/۱۰
1401/11/10
آغاز مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه مبارک فجر در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

وبدا؛ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و پاسداشت یاد و خاطرشهدای عرصه سلامت، جشنواره ورزشی دانشگاه آغاز شد.
به گزارش وبدا، آقای رحیمی در این خصوص اظهارداشت: مسابقات ورزشی ویژه کارکنان، اساتید و هیئت علمی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری هرساله به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر برگزار می گردد.
وی افزود: امسال این مسابقات در 10 رشته ورزشی شامل فوتسال، والیبال، دارت، پاورلیفتینگ، شنا، فوتبال دستی، تنیس روی میز، شطرنج، آمادگی جسمانی و طناب کشی ویژه آقایان و بانوان برگزار می شود.
آقای رحیمی اضافه کرد: این مسابقات از امروز 10 بهمن ماه آغاز و تا 22 بهمن ماه 1401 ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: این مسابقات به میزبانی سالن های ورزشی علم الهدی در مجتمع آموزشی رحمتیه و سالن ورزشی ولیعصر ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار می شود.
وی گفت: تاکنون حدود 900 نفر برای شرکت در این رقابت ها اعلام آمادگی کردند.