۱۴۰۳/۲/۷
1402/03/02
سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منصوب شد
وبدا؛ طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری، سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلام خالدی فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در حکمی دکتر فاضل محمدی مقدم عضو هیأت علمی را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی این دانشگاه منصوب کرد.
در حکم دکتر خالدی فر خطاب به دکتر محمدی مقدم آمده است؛ خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا با عنایت به مراتب تعهد، دانش وتوانایی جنابعالی، با حفظ پست سازمانی به موجب این ابلاغ، به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه منصوب می‌شوید.
دکتر خالدی فر در این حکم با تشریح وظایف سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی می‌افزاید: تلاش در جهت انطباق امور فرهنگی دانشگاه با قوانین بالادستی، سیاست­‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و بالاخص آنچه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران بیان فرموده­ اند و مشی اعتدال دولت محترم ضروریست­. تدوین­، ­ابلاغ و اجرای راهکار‌های مناسب جهت انطباق عملکرد‌ها با موارد فوق­ الذکر و پرهیز از هرگونه افراط و تفریط از گام­­‌های موثر و اجتناب ناپذیر است، همچنین اهتمام ویژه در جهت برون­ رفت دانشگاه­ از فضای یاس و دلمردگی با ایجاد کرسی­‌های آزاد اندیشی که بار‌ها مورد انتظار مقام معظم رهبری نیز بوده است و ایجاد جو امید و نشاط با استفاده از راهکار‌های معقول و منطبق با موازین شرعی و قانونی یقیناً به بهره­ وری دانشگاه در عرصه ملی، استانی و اثر بخشی مطلوب­‌تر فارغ التحصیلان آن خواهد افزود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین افزایش هماهنگی‌های بین بخشی در حوزه دانشجویی و فرهنگی با دوایر داخل و خارج دانشگاه (اساتید، نهاد نمایندگی، ولی فقیه و.)، اهتمام ویژه جهت حل مشکل دانشجویان عزیز ایثارگر، فرزندان معزز شهداء، تلاش در جهت اجرای هرچه بهتر طرح راهیان پیشرفت، تلاش جهت بهبود استاندارد‌های خوابگاه‌ها، تکریم هرچه بیشتر اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و پرسنل خدوم آن حوزه و زمینه سازی جهت مشارکت، همراهی و همدلی دانشجویان در جهت ارتقاء دانشگاه از دیگر وظایف سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی بشمار می‌رود.
دکتر خالدی فر، فراگیر نمودن فعالیت‌های ورزشی در بین دانشجویان جهت ارتقاء سلامت جامعه نخبگان آینده کشور، کمک به تقویت بنیه علمی دانشجویان و برنامه ریزی در این زمینه مبنی بر انجام تحقیقات دانش بنیان با هماهنگی معاونت آموزشی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، تشکیل سر­یع کمیته­­­­‌های بین­ بخشی جهت جذب نخبگان و بررسی راهکار‌های فرهنگی و اقتصادی آن، تلاش در جهت اجتماعی­ کردن و جامعه­­ محور نمودن­ تمامی فعالیت­‌های دانشگاه­ در کلیه رشته‌ها، تدوین برنامه‌های زمان بندی با اولویت گروه‌های آسیب پذیر در جهت رفع مشکلات رفاهی و معیشتی دانشجویان­، دستیاران و حتی اعضاء هیئت علمی، تلاش در جهت توسعه فضا‌های خوابگاهی (بالاخص خوابگاه متاهلی) ­­، ورزشی، فرهنگی و تفریحی دانشگاه­ و علاوه بر استفاده از منابع عمومی درخواست مساعدت ارزشمند خیرین بزرگوار با دعوت و برگزاری جلسات توجیهی با ایشان را از دیگر وظایف سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی یادآور شد.
در پایان این حکم نیز آمده است؛ امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور با استفاده از نیرو‌های متخصص و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.
گفتنی است: پیش از این دکتر حشمت اله داودپور به مدت یک سال مسئولیت سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه را عهده دار بود.