۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1395/08/11 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/LogoCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
ارائه خدمات رايگان سلامت به ميانسالان و سالمندان چهارمحال و بختياري
به گزارش وب دا به نقل از خبرگزاري ايرنا؛ رضوان رئيسي با علام اين خبر افزود: در طرح خدمات نوين سلامت ، مردان و زنان گروه سني 30 تا 70 سال از خدماتي نظير مشاوره تغذيه، تن سنجي، بهداشت باروري، معاينات پزشكي به خصوص براي بيماري هاي زنان، معاينات قلبي و بهداشت روان بهره مند مي شوند.
وي بيان كرد: در اين طرح سلامت اوليه افراد در مراكز بهداشتي بررسي، پرونده و شناسنامه سلامت تشكيل و در صورت بروز مشكل به مراكز درماني و متخصص ارجاع مي شوند.
رئيسي ادامه داد: طرح خدمات نوين سلامت به صورت آزمايشي در شهرستان كيار در سال هاي 91 تا 94 اجرايي و حدود 80 درصد جمعيت زنان اين شهرستان از اين طرح بهره مند شدند.
وي، جمعيت ميانسالان چهارمحال و بختياري را 358 هزار نفر عنوان كرد و گفت: در طرح سه ساله ارائه خدمات نوين پزشكي به دليل حساسيت سلامت زنان، كنترل فاكتورهاي سلامتي 70درصد بانوان و 30 درصد مردان پايش مي شود.
وي در زمينه ارائه خدمات پاراكلينيكي در اين طرح ادامه داد: خدماتي نظير مامو، سونوگرافي و راديولوژي در صورت تشخيص پزشك مراكز بهداشتي براي بيمار به دليل نبود تناسب بين امكانات و تجهيزات لازم، نيروهاي بهداشتي و درماني و حجم بالاي تقاضا، در خارج از اين مراكز انجام مي شود.
كارشناس برنامه سلامت ميانسالان چهارمحال وبختياري در زمينه نحوه انتخاب افراد براي پايش سلامتي تصريح كرد: در اين طرح بخشي از جامعه هدف به تشخيص نيروهاي بهداشتي و درماني زير پوشش طرح خدمات نوين سلامتي قرار مي گيرند.
وي، كنترل فاكتورهاي سلامتي جامعه به خصوص زنان، تشخيص و شناسايي بيماراني كه از بيماري خود بي اطلاع هستند و انجام اقدام هاي پيشگيرانه را از مزاياي اين طرح برشمرد.