۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1395/12/02 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/0ccccccccccccccccccccccccccc.png
كارگاه آموزشي خود مراقبتي در بخش رودشت لردگان برگزار شد
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ محمد جان جليل پيران افزود: اين كارگاه آموزشي با حضور 25 نفر از مربيان و مديران مدارس منطقه سردشت برگزار شد.
به گفته وي، مفاهيم خود مراقبتي و بيماري هاي آنفلوانزا، ‌ايدز و استرس از مباحث آموزشي تخصصي ارائه شده در اين كارگاه بود.
معاون پرورشي آموزش و پروش عشاير استان نيز در خصوص نحوه اجراي برنامه سفيران سلامت دانش آموزش مطالبي را ارائه و از همكاري و همراهي شبكه بهداشت و درمان شهرستان لردگان در راستاي آموزش و ارتقاي فرهنگ خود مراقبتي در مدارس تقدير كرد.
وي، همچنين از برگزاري كمپين آموزش و اطلاع رساني و آزمايشات اچ اي وي در اين شهرستان خبر داد.
به گفته وي، اين كمپين يكم اسفندماه جاري برگزار و ضمن آموزش راه¬هاي پيشگيري از انتقال اچي اي وي ، آزمايشات اچ اي وي براي 12 نفر از متقاضيان انجام شد.
جليل پيران تصريح كرد: پخش پمفلت¬هاي آموزشي و اطلاع رساني در اين زمينه و معرفي پايگاه ديده وري بيماري هاي رفتاري و خدمات اين پايگاه از ديگر برنامه هاي آموزشي در راستاي ارتقاء سواد سلامت عموم مردم مي باشد كه در قالب اين كمپين انجام شد.
تعداد بازدید: 65