۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1395/12/08 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG09063280.JPG
نمايشگاه "ديابت؛ قاتل خاموش" به شهرهاي بروجن و چالشتر رسيد
به گزارش وب دا؛ عباس بحريني افزود: اين نمايشگاه در هشتمين روز از اسفندماه جاري در مركز جامع خدمات سلامت خيرساز بروجن كه به نام مرحومه هاديپور نامگذاري گرديده است با حضور فرماندار و رئيس شبكه و مسئولين ادارات شهرستان بروجن افتتاح مي گردد.
به گفته وي، اين نمايشگاه به مدت يك هفته در دو شيفت صبح و عصر از ساعت 8 الي 12 و 14 الي 17 ، جهت بازديد علاقه مندان داير مي باشد.
بحريني افزود: در حاشيه اين نمايشگاه،‌ايستگاه سلامت جهت اندازه گيري قند و فشار خون ، توده بدني متقاضيان بر پا و ضمن برگزاري مسابقه نقاشي با موضوع ديابت ويژه كودكان ، خدمات مشاوره اي رايگان به مراجعين ارائه مي گردد.
مدير مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد اظهار داشت: اين نمايشگاه در چالشتر نيز از تاريخ بيستم اسفندماه لغايت بيست و چهارم اين ماه از ساعات آغازين صبح تا ظهر در سالن دبيرستان دخترانه شرافت چالشتر جهت بازديد علاقه مندان برپا مي شود.
بحريني، همچنين از برگزاري همايش آشنايي با بيماري ديابت و پيشگيري از آن، از ساعت 9 الي 11 در همين مكان خبر داد.