۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1395/12/08 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/DSC_0154C.JPG
آموزش صنف شيريني پزان و قناديهاي شهرستان سامان در آستانه سال نو انجام شد
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ مرتضي خليلي افزود: در اين جلسه در مورد مواد غذايي مختلف از جمله انواع رنگ و اسانس هاي خوراكي آموزش كامل به شركت كنندگان ارائه گرديد و در پايان ضمن توزيع تراكت¬هاي آموزشي به سوالات شركت كنندگان توسط كارشناسان واحد سلامت محيط كار شبكه پاسخ داده شد .
به گفته وي،‌كارشناس بهداشت مواد غذايي شبكه نيز در اين جلسه ضمن بيان اهداف جلسه، اصول بهداشت عمومي، مواد غذايي و ظروف غير بهداشتي و غير استاندارد ، شرايط فيزيكي و ساختمان مراكز توليدي و مضرات رنگ ها و اسانس ها مطالبي را بيان نمود.
وي، همچنين از انجام بازديد بازرسان طرح بسيج سلامت نوروزي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و امكان عمومي در پنجمين روز از ماه جاري خبر داد.
تعداد بازدید: 82
Powered by DorsaPortal