۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
1396/07/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2017-10-18_14-15-30.jpg
شروع يك روز كاري كاركنان مجتمع رحمتيه دانشگاه با پياده روي صبحگاهي
به گزارش وب دا به نقل از مفدا ؛ مهندس علي محمد هاشمي نيا افزود: به همت اداره تربيت بدني دانشگاه به مناسبت گراميداشت روز تربيت بدني و ورزش روز چهارشنبه 26 مهر ساعت 30/7 برنامه پياده روي جهت پرسنل مجتمع رحمتيه در محوطه پرديس دانشگاه برگزار گرديد.
به گفته وي، اين برنامه با حضور بيش از يكصد نفر از پرسنل مجتمع آموزشي دانشگاه با طي مسير محوطه مجتمع آغاز شد و پس از قرائت فاتحه بر سر قبور مطهر شهداي گمنام دانشگاه و اداي احترام به مقام شامخ شهدا،‌ شركت كنندگان اين مسير تا مجموعه ورزشي شهيد علم الهداي را پيمودند.
مهندس هاشمي نيا گفت: پس از پذيرايي كيك و چاي از شركت كنندگان، ضمن تشكر از حضور همكاران در برنامه پياده روي و تبريك 26 مهر روز ورزش، مطالبي در خصوص تامين سلامت جسم از طريق ورزش و خوراك مناسب بيان شد.
وي خاطر نشان كرد : هر فعاليتي ورزش نيست، ما وقتي ورزش مي كنيم كه ضربان قلب به عدد 100 برسد و بدن شروع به سوخت و ساز كند.
مهندس هاشمي نيا، در ادامه به خانم هاي شركت كننده گفت: شما ضامن سلامت خانواده خود هستيد لذا توصيه مي شود در طبخ غذا از مواد سالم و مغزي استفاده كنيد و نمك را از سفره غذايي خود حذف كنيد.
به گفته وي، در پايان اين برنامه، مراسم قرعه كشي و اهداء جوايز انجام و به 20 نفر از شركت كنندگان به قيد قرعه هدايايي اهداء شد.
معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در ادامه از اعلام فراخوان ورزشهاي همگاني خبر داد و افزود: دانشجويان علاقمند به ورزشهاي همگاني مي توانند با مراجعه به اداره تربيت بدني واقع در حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي در رشته هاي ورزشي فوتبال روميزي - واليبال دونفره - پله نوردي - داژبال - فوتبال گل كوچك - كوهپيمايي - ليوان چيني - فريزبي - بسكتبال 3 نفره - تنيس روي ميز - طناب كشي - روبيك - شطرنج سرعتي - طناب زني - آمادگي جسماني و دارت ثبت نام نمايند.