۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
1397/04/05 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/basijC.JPG
ارائه خدمات بهداشتي و درماني تيم هاي اعزامي طرح شهيد رهنمون در شهرستان لردگان
وب دا؛ مسئول كانون بسيج جامعه پزشكي شبكه بهداشت و درمان شهرستان لردگان، از اعزام تيم هاي بهداشتي، درماني و آموزشي به منطقه بارز لردگان خبر داد.
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ اسماعيل ابدالي افزود: روز سه شنبه 29 خردادماه 97،جهاد گران سلامت در قالب « طرح شهيد رهنمون» براساس برنامه ابلاغي سازمان بسيج جامعه پزشكي استان و همكاري دانشگاه علوم پزشكي و شبكه بهداشت ودرمان شهرستان لردگان به منطقه بارز در بخش منج اين شهرستان اعزام شدند.
وي تصريح كرد: تيم هاي بهداشتي درماني و آموزشي اين كانون متشكل از پزشك عمومي، دندانپزشك، كارشناس سلامت روان، سلامت خانواده و جمعيت و مامايي، آموزش سلامت، بهياري و پرستاري و خدماتي به ارائه خدمات رايگان بهداشتي و درماني پرداختند.
ابدالي، ويزيت پزشك عمومي براي 50 نفر، ارائه خدمات دندانپزشكي براي 54 نفر، خدمات مامايي براي 5 نفر و همچنين انجام تزريقات و پانسمان براي 5 نفر از جمله خدمات تيم هاي اعزامي به اين منطقه بود.
وي، خدمات مشاوره كارشناس سلامت روان و آموزش سلامت براي 32 نفر را از ديگر خدمات ارائه شده برشمرد.
مسئول كانون بسيج جامعه پزشكي شبكه بهداشت و درمان شهرستان لردگان در ادامه اشاره اي به اعزام اين تيم ها به روستاي حاجي آباد لردگان در سي امين روز از خردادماه 97 داشت و افزود: طي اين اعزام نيز 102 نفر ويزيت رايگان شدند.
ابدالي گفت: همچنين 7 نفر جهت دريافت خدمات تخصصي به سطوح بالاتر ارجاع ،‌ 53 نفر مراقبت هاي مامايي، 85 نفر خدمات دندانپزشكي و 45 نفر اموزش سلامت و خود مراقبتي دريافت نمودند.