۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1397/04/19 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/fyujkuyi.jpg
برگزاري كارگاه آموزشي مبارزه با قاچاق كالا ويژه بازرسان سلامت محيط و كار
وب دا؛ سرپرست معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، از برگزاري كارگاه آموزشي مبارزه با قاچاق كالا ويژه بازرسان سلامت محيط و كار در اين معاونت خبر داد.
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومي معاونت؛ دكتر محمد باقر ملك پور افزود: در اين كارگاه يك روزه كارشناسان سلامت محيط و كار آموزش هاي لازم در خصوص خطرات قاچاق كالا خصوصاً كالاهاي سلامت محور را فراگرفتند.
به گفته وي، در اين كارگاه سليماني كارشناس مبارزه با قاچاق معاونت غذا و دارو بر لزوم نظارت دقيق و موشكافانه بازرسان در جهت ريشه كني پديده شوم قاچاق تاكيد كرد و از بازرسان سلامت محيط و كار خواست در هنگام بازرسي اصناف تحت پوشش نسبت به كنترل فراورده هاي خارجي وارداتي و وجود بر چسب TTAC بر روي آنها اقدام نمايند.
دكتر ملك پور گفت: وي همچنين تاكيد كرد: صرف وجود برچسب اصالت حاكي از اصالت فراورده نيست و بايد مطابق مطالب مندرج روي برچسب استعلام لازم صورت پذيرد.
وي تصريح كرد: در ادامه دكتر خسرويان كارشناس امور داروئي معاونت ضمن ارائه گزارشي از عملكرد معاونت غذا و دارو در برخورد با پديده قاچاق، راههاي تشخيص اصالت كالاهاي سلامت محور و تقلبات صورت گرفته در اين زمينه را براي كارشناسان تشريح كرد.
سرپرست معاونت غذا و داروي دانشگاه گفت: در حاشيه اين كارگاه آموزشي، نمايشگاهي از محصولات قاچاق كشف شده جهت آشنايي بيشتر شركت كنندگان با نحوه تشخيص فراورده هاي قاچاق نيز برگزار شد.