۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1397/04/24 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_7_11-15_6_6_479_t3SCC.jpg
اولين مجمع سلامت شهرستان بن برگزار شد
وب دا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن، از برگزاري اولين مجمع سلامت اين شهرستان در بيست و سومين روز از تيرماه 97 در سالن آموزش و پرورش شهرستان خبر داد.
به گزارش وب دا؛ اسماعيل فتاح پور افزود: اين همايش با محوريت ترويج فرهنگ نذر سلامت، مشاركت مسئولانه مردم، سازمان هاي مردم نهاد دولتي و غير دولتي در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه، توسعه پايدار با تامين آب آشاميدني سالم و دفع بهداشتي فاضلاب و پسماندها، پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي، جلب مشاركت مسئولانه سازمان هاي دولتي و مردمي در راستاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي برگزار شد.
وي در خصوص ضرورت برگزاري مجمع سلامت اظهار داشت: بر اساس مطالعات متعدد، نهادها و سازمان هاي دولتي و غير دولتي ، اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي نقش اساسي در ارتقاي سلامت جامعه و محيط زندگي به عنوان عوامل اجتماعي موثر بر سلامت دارند، بنابراين دست يابي به اهداف جامع و كامل سلامت نيازمند مسئوليت پذيري و پاسخگويي همه ي بخش هاي توسعه براي حفظ و ارتقاء سلامت جامعه مي باشد.
فتاح پور اضافه كرد: بنابراين پيرو بخشنامه مشترك وزارت كشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به شماره 143501 مورخ 5/9/96 اولين مجمع سلامت شهرستان بن با حضور مسئولين شهرستان، فعالين حوزه سلامت ، روساء مديران و نمايندگان ادارات ، خيرين سلامت و نهادهاي دولتي و غير دولتي برگزار شد.