۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1397/04/27 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/00__678b14c9CCCCCCCCCCCC.jpg
غلبه گرماي حضور سفيدجامگان بسيج جامعه پزشكي بر گرماي طاقت فرساي منطقه بارز
وب دا؛ مسئول كانون بسيج جامعه پزشكي شبكه بهداشت و درمان شهرستان لردگان گفت: گرماي طاقت فرساي منطقه بارز، مانع حضور تيم هاي بهداشتي، درماني و آموزشي بسيج جامعه پزشكي در منطقه نشد.
به گزارش وب دا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ اسماعيل ابدالي افزود: تيم هاي بهداشتي، درماني و آموزشي روز دوشنبه 25 تيرماه 97 در روستاي ميانجوب بارز حاضر و به متقاضيان خدمات رايگان ارائه نمودند.
وي تصريح كرد: جهاد گران سلامت متشكل از پزشك عمومي، دندانپزشك و كارشناسان سلامت دهان ودندان، آموزش و ارتقاي سلامت، سلامت روان، ماما، كارشناس سلامت خانواده و جمعيت، بهورز، نيروهاي خدماتي و پشتيباني در قالب طرح شهيد دكتر رهنمون به روستاي ميانجوب منطقه بارز اعزام و با وجود گرماي طاقت فرسا به مردم خدمت ارائه نمودند.
به گفته وي، طي اين اعزام ، تعداد 57 نفرتوسط پزشك عمومي و 35 نفر توسط دندانپزشك و8 نفر توسط ماما ويزيت شدند.
ابدالي افزود: مشاوره روانشناسي نيز براي 3 نفر انجام شد.
مسئول كانون بسيج جامعه پزشكي شبكه بهداشت ودرمان شهرستان لردگان خاطرنشان كرد: درسال 97 تاكنون چهار برنامه مشابه در مناطق كمتر برخوردار شهرستان توسط اين كانون و با همكاري و مساعدت دانشگاه علوم پزشكي استان اجرا شده است.