۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1397/04/27 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_7_18-12_41_7_638_nz4.jpg
عرض تبريك بمناسبت كسب رتبه برتر مديريت روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وب دا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ضمن تبريك كسب رتبه برتر در سيزدهمين جشنواره ملي انتشارات روابط عمومي خدمت رياست محترم، معاونين، روسا و مديران مراكز و شبكه هاي بهداشتي و درماني تابعه اين دانشگاه از همكاري و مساعدت همه اين عزيزان براي كسب اين موفقيت تقدير كرد.
به گزارش وب دا؛ سيد علي درخشان با اشاره به كسب رتبه اول در بخش تبليغات مكتوب ، رتبه سوم در بخش بروشور و رتبه سوم در بخش كتاب در سيزدهمين جشنواره ملي انتشارات روابط عمومي افزود: بدون شك اين موفقيت بدون همراهي، تعامل و مشاركت يكايك مسئولين و رابطين روابط عمومي ها و مسئولين دانشگاه محقق نمي شد.
وي اضافه كرد: بدين وسيله ضمن تقدير از زحمات تمامي همكاران عزيز اميدواريم با تعامل هرچه بيشتر ، همدلي و همراهي يكايك شما عزيزان در انجام رسالت خطير روابط عمومي،‌ آموزش و اطلاع رساني بيش از پيش موفق عمل نمائيم.