۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1397/07/16 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/imagesCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
تمامي بيمارستانهاي چهارمحال و بختياري مجهز به سيستم بي خطر ساز پسماند از نوع اتوكلاو هستند
وبدا؛ سرپرست گروه سلامت محيط و كار معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، از تجهيز تمامي بيمارستان هاي استان چهارمحال و بختياري به سيستم بي خطر ساز پسماند از نوع اتوكلاو و مورد تاييد سازمان محيط زيست از سال 1390 خبر داد.
به گزارش وبدا؛ بهمن بنايي با بيان اينكه هم اكنون 11 بيمارستان شامل 10 بيمارستان تابعه دانشگاه علوم پزشكي و يك بيمارستان تامين اجتماعي در سطح استان فعال مي باشد افزود: تمامي بيمارستان ها مجهز به سيستم بي خطر سازي بوده و توسط آزمايشگاه هاي معتمد محيط زيست بطور دوره اي مورد پايش قرار مي گيرند.
وي با بيان اينكه در حال حاضر در تمامي بيمارستان ها و مراكز بهداشتي و درماني مديريت پسماند از جهت تفكيك پسماند انجام مي شود، تصريح كرد: همچنين پسماندهاي عفوني كليه مراكز بهداشتي و درماني در شهرستان هاي 9 گانه بمنظور بي خطر سازي به بيمارستان هاي مراكز شهرستان ها منتقل و به زباله هاي عادي تبديل مي شوند.
بنايي با خاطر نشان كردن اين نكته كه اركان مديريت پسماند در زمينه پسماندهاي عفوني در سطح استان اجرا مي گردد افزود: ميزان توليد روزانه زباله هاي بيمارستاني در استان را قريب به 6هزار كيلوگرم اعلام كرد و افزود: از اين ميزان حدود يكهزار و 800 كيلوگرم را زباله هاي عفوني تشكيل مي دهد.
وي با بيان اينكه سيستم هاي اتوكلاو بارميكروبي و عفوني اين پسماندها را كاهش مي دهد افزود: مطابق با دستورالعمل هاي موجود، پسماندهاي عفوني بي خطرسازي شده پس از بي خطر سازي بعنوان پسماند عادي تلقي مي شوند و دفع آنها بطور عادي صورت خواهد گرفت.
سرپرست گروه سلامت محيط و كار معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در خصوص نحوه دفن زباله هاي بيمارستاني نيز اظهار داشت: در سايت دفن پسماندهاي شهركرد علي رغم اينكه پسماندهاي عفوني بي خطر شده بعنوان پسماند عادي محسوب مي شوند بمنظور حساسيت بيشتر و اهميت اين موضوع اين پسماندها در يك مكان جداگانه دفن مي شوند.