۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
1397/07/17 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_10_9-17_18_35_677_hvn.jpg
برگزاري كارگاه آموزشي يك روزه بودجه ريزي برمبناي صفر و بودجه ريزي بر مبناي عملكرد
وبدا؛ معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: كارگاه آموزشي يك روزه هم انديشي در خصوص نحوه اجراي مدل هاي بودجه ريزي بر مبناي صفر و نظام بودجه ريزي برمبناي عملكرد در قطب هاي 7 و 4 دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور به ميزباني اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وبدا؛ دكتر حميد رئيسي افزود: اين كارگاه آموزشي با حضور مديران و كارشناسان بودجه و پايش عملكرد دانشگاه هاي علوم پزشكي شهركرد، اصفهان، يزد، كاشان،‌ اهواز، آبادان، لرستان، بهبهان و دزفول در هفدهمين روز از مهرماه 97 در سالن اجتماعات مجتمع رحمتيه برگزار شد.
به گفته وي، اين كارگاه از سوي مركز بودجه و پايش عملكرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كشور و در راستاي سياست هاي دولت در بودجه ريزي عملياتي دستگاه هاي اجرايي به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار گرديد.
وي تصريح كرد: دكتر علي جواني، دكتر جواد جعفري و دكتر ظفري كار تدريس اين كارگاه آموزشي يكروزه را بر عهده داشتند.