۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
1397/07/29 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_3702.JPG
ويژه برنامه هاي هفته سلامت روان در شهرستان فارسان برگزار شد
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان فارسان از برگزاري ويژه برنامه هاي هفته سلامت روان در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكترمجيد فاضلي گفت: برگزاري همايش هفته سلامت روان در سالن اجتماعات شهرداري جونقان از جمله اين ويژه برنامه ها بود كه در اين همايش در خصوص سنين نوجواني و آسيب هاي اجتماعي، خود مراقبتي در استرس و افسردگي و خود مراقبتي در سلامت روان به منظور ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه اطلاع رساني شد.
وي افزود: همچنين به مناسبت هفته سلامت روان، ايستگاه سلامت با همكاري كارشناسان واحد مبارزه با بيماريها و تيم بسيج جامعه پزشكي شبكه بهداشت و درمان شهرستان در يكي از محلات آسيب پذير حاشيه شهر فارسان برپا شد.
فاضلي اضافه كرد: در اين ايستگاه سلامت، يك تيم بهداشتي و درماني شامل پزشك عمومي، روان پزشك، كارشناسان روان و پرستار به 165 نفر از بيماران داروي رايگان اهدا كردند و براي130 نفر غربالگري فشار خون و ديابت صورت گرفت.
وي دامه داد: برپايي جشنواره غذاي سالم در هنرستان دخترانه جنت فارسان نيز از ديگر برنامه هاي برگزار شده در اين هفته بود كه در راستاي ترويج سبك زندگي سالم، غذاي سالم و تحرك و برنامه هاي بهداشت روان مطالبي ارائه گرديد.