۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1397/07/30 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/basijjampezshkiCCCCCC.jpg
اعزام تيم هاي بهداشتي- درماني طرح ملي شهيد دكتر رهنمون به مناطقي از شهرستان هاي فارسان و لردگان
وبدا؛ مسئول سازمان بسيج جامعه پزشكي استان چهارمحال و بختياري از اعزام تيم هاي بهداشتي- درماني، آموزشي و مشاوره اي طرح ملي شهيد دكتر رهنمون كانون بسيج جامعه پزشكي شهرستان فارسان و شهرستان لردگان به مناطقي از اين شهرستان ها خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر مهين غفاري افزود: تيم هاي بهداشتي- درماني، آموزشي و مشاوره اي طرح ملي شهيد دكتر رهنمون كانون بسيج جامعه پزشكي شهرستان فارسان در بيست و چهارمين روز از مهرماه 97 به محله آسيب پذير گودال چغا اعزام گرديد.
وي تصريح كرد: در اين اعزام روانپزشك، پزشك عمومي، كارشناسان سلامت روان، پرستاري، مبارزه با بيماري ها، بهداشت محيط و تغذيه و كارشناسان مراقبت سلامت حضور داشتند.
به گفته وي، طي اين اعزام ضمن ويزيت 21 نفر توسط روانپزشك، توسط پزشك عمومي به 122 نفر خدمات ارائه گرديد.
وي تصريح كرد: همچنين داروي 122 نفر بصورت رايگان تامين شد.
وي آموزش و انجام غربالگري قند و فشار خون براي 115 نفر را از ديگر خدمات تيم هاي اعزام عنوان كرد و افزود: 12 نفر نيز به مراكز خدمات جامع سلامت ارجاع شدند.
مسئول سازمان بسيج جامعه پزشكي استان چهارمحال و بختياري گفت: همچنين 133 نفر شامل: 21 مرد و 112 زن از خدمات آموزشي پيرامون مسائل بهداشتي و سلامت بهره مند شدند.
دكتر غفاري گفت: در هجدهمين روز از مهرماه جاري نيز تيم اعزامي متشكل از پزشك عمومي، كارشناسان مراقبت سلامت، كارشناس روانشناسي و پرستار به همت كانون بسيج جامعه پزشكي شهرستان لردگان به منطقه بارز اين شهرستان اعزام شدند.
وي تصريح كرد: طي اين اعزام 78 نفر توسط پزشك عمومي ويزيت و 17 نفر غربالگري و كنترل فشار خون شدند.
دكتر غفاري، ارائه خدمات تزريقات به 17 نفر، ارائه خدمات مشاوره ي سلامت روان توسط كارشناسان روانشناسي به 13 نفر و بهره مندي 47 نفراز خدمات آموزش بهداشت و درمان را از ديگر خدمات اين تيم اعزامي برشمرد.