۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
1397/08/17 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_8_29-10_37_26_967_tW1.jpg
‍ ‍ پيام تبريك رييس دانشگاه به مناسبت روزجهاني راديولوژي
وبدا،رئيس دانشگاه روز جهاني راديولوژي را به تمامي همكاران فعال در اين عرصه تبريك گفت.

🖋به گزارش وب دا، متن پيام دكتر ارسلان خالدي فر به شرح ذيل است:
8 نوامبر مصادف با 17 آبان ماه سالروز كشف اشعه ايكس توسط رونتگن دانشمند آلماني به عنوان روز راديولوژي نامگذاري شده است.

🖋اين روز بهانه ايست براي تقدير و پاسداشت از خدمات بي حد و اندازه پرتونگاران و راديولوژيست ها در تشخيص و تسكين آلام بشري و حمايت از زندگي و سلامت انسان ها در نظام سلامت.

🖋بي شك پيشرفت سريع و باورنكردني اين علم در طي سال هاي گذشته و آثار و فوايد بي بديل آن در تجهيز و اخيرا درمان بيماري ها، تصور دنياي بدون راديولوژي را دشوار ساخته است.

🖋اينجانب ضمن تبريك سال روز كشف اشعه ايكس و روز جهاني راديولوژي به همه همكاران گرامي، از زحمات دلسوزانه و خالصانه اين عزيزان در تشخيص و آرامش آلام دردمندان، حمايت از زندگي وسلامت انسان ها، تشكر و قدر داني مي نمايم.

دكتر ارسلان خالدي فر
رييس دانشگاه