۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
1397/08/23 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/thum-8a88797a504ed0c2f634-img_1318_242557.jpg
تفاهم نامه مشاركت خير در احداث مركز خدمات جامع سلامت شبانه روزي روستاي دزك منعقد شد
وبدا؛ مدير عامل مجمع خيرين سلامت استان چهارمحال و بختياري از انعقاد قرارداد مشاركت خير در احداث مركز خدمات جامع سلامت شبانه روزي روستاي دزك  خبر داد.
به گزارش وبدا؛ عباس قادري افزود: اين تفاهم نامه همزمان با نخستين روز از آبان ماه سال 97 في مابين خير محترم حاج قربانعلي هاشمي ، شوراي اسلامي روستاي دزك بعنوان خيرين، دانشگاه علوم پزشكي و مجمع خيرين استان منعقد گرديد.
وي تصريح كرد: اين پروژه در زميني كه از سوي شوراي اسلامي روستا به مساحت دوهزار مترمربع تامين شده است احداث مي شود.
مديرعامل مجمع خيرين سلامت استان چهارمحال و بختياري با بيان اينكه، در مجموع توفيقات خوبي طي سالهاي فعاليت مجمع در زمينه جلب مشاركت خيرين صورت گرفته است افزود: مجمع خيرين سلامت چهارمحال و بختياري تاكنون در احداث بيش از 150 پروژه عمراني اعم از خانه بهداشت، مركز خدمات جامع سلامت شهري و روستايي، پايگاه هاي اورژانس و فوريت هاي پزشكي و همچنين آزمايشگاه و كلينيك هاي تخصصي ، مراكز مشاوره قبل از ازدواج ، مراكز دياليز و تامين قريب به 250 قلم تجهيزات پزشكي و تامين بيش از 85هزار متر مربع زمين از محل كمك هاي مردمي مشاركت داشته است.