۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1397/09/18 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/iutytr.jpg
برگزاري كميته پيام گزاران سلامت دستگاههاي اجرايي استان
وبدا؛ معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال وبختياري گفت: كميته پيام گزاران سلامت دستگاههاي اجرايي استان تشكيل جلسه داد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي معاونت؛ دكتر علي احمدي افزود: اين جلسه مورخ 14 آذرماه 97 بمنظور بررسي و استقرار برنامه جامع سلامت استان با حضور سرپرست محترم معاونت بهداشتي و رئيس مركز بهداشت استان، نماينده هاي فرمانداران شهرستان ها و اعضاء پيام گزاران ادارات و سازمان هاي دولتي استان در سالن اجتماعات مركز بهداشت شهرستان برگزار گرديد.
وي در ادامه ضمن ارائه 31 پروژه مصوب شده سند برنامه جامع سلامت استان نظرات و پيشنهادات خود را در خصوص پروژه هاي برنامه جامع سلامت از دستگاههاي اجرايي بيان شد.
به گفته وي، در ادامه جلسه، رئيس دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي استان، آيين نامه كميته پيام گزاران سلامت در استان و وظايف اجرايي را براي اعضاء كميته بصورت كامل تشريح نمود.