۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1397/09/21 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/drsolati 2CCCCCCCCCC.png
برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري استان
وبدا؛ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: به مناسبت هفته پژوهش (24 لغايت 29 آذرماه) نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري استان برپا مي شود.
به گزارش وبدا؛ دكتر سيد كمال صولتي افزود: اين نمايشگاه از روز شنبه مورخ 24 / 09 / 1397  لغايت روز چهارشنبه مورخ  28 / 09 / 1397 در محل فرهنگسراي بزرگ شهركرد برگزار مي شود.
به گفته وي، در اين نمايشگاه، دانشگاه علوم پزشكي شهركرد نيز با برپايي دو غرفه ي معاونت تحقيقات و فناوري و مركز رشد فناوري دانشگاه، دستاوردهاي پژوهشي و فناوري خود را در معرض ديد بازديدكنندگان قرار خواهد داد.
وي در ادامه از اعضاي محترم هيات علمي، همكاران، دانشجويان و محققين گرامي براي بازديد از نمايشگاه دعوت بعمل آورد.
دكتر صولتي افتتاحيه غرفه را از ساعت 9 صبح شنبه 24/09/1397 و ساعات بازديد از نمايشگاه را  14 الي  19 اعلام كرد.
وي تصريح كرد: همچنين مقرر است در حاشيه اين غرفه برخي خدمات سلامت نيز به بازديدكنندگان ارائه گردد.
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: در مراسم اختتاميه كه روز چهارشنبه 28آذرماه برگزار مي گردد، از دو محققين برتر حوزه علوم پزشكي استان، دانشجوي برتر علوم پزشكي و فناور برتر دانشگاه علوم پزشكي شهركرد نيز تقدير به عمل خواهد آمد.
تعداد بازدید: 139