۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1397/09/24 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/drsolati 2CCCCCCCCCCC.png
برگزاري برنامه گراميداشت هفته پژوهش و فن آوري
 وبدا؛ سرپرست معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از برگزاري برنامه گراميداشت هفته پژوهش و فن آوري در اين دانشگاه در هفته آخر آذرماه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر سيد كمال صولتي افزود: اين برنامه با حضور اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه، دانشجويان  و كاركنان محترم در روز سه شنبه بيست و هفتم آذرماه از ساعت 9 صبح در محل سالن ابن سينا مجتمع رحمتيه دانشگاه برگزار مي گردد.
وي در ادامه با بيان اينكه حضور پرشور محققين و همكاران محترم در اين مراسم دانشگاه را در تكريم مقام پژوهش و پژوهشگران ياري مي رساند،  از كليه علاقمندان به فعاليت هاي پژوهشي و فناوري براي حضور در اين برنامه دعوت بعمل آورد.
به گفته وي، در اين مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه در رده اعضاي هيات علمي، رده دانشجويان و رده كاركنان؛ همچنين  مقاله برتر دانشگاه تجليل به عمل خواهد آمد.