۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
1397/09/28 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/DSC_0476.JPG
كميته شهرستاني ارتقاء سلامت مدارس در شهرستان بن تشكيل شد
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن گفت: در جهت افزايش سلامت مدارس و دانش آموزان و با هدف هم انديشي و شناسايي و تعيين مشكلات مدارس در سطح شهرستان ، روز شنبه مورخ 24/9/ 97كميته شهرستاني ارتقاء سلامت مدارس تشكيل شد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ اسماعيل فتاحپور افزود: اين كميته با حضور رئيس آداره آموزش و پرورش بن و معاونين وكارشناسان آموزش سلامت جوانان، نوجوانان ومدارس، سلامت محيط و كار، دهان و دندان هر دو دستگاه در سالن جلسات اداره آموزش و پرورش شهرستان بن تشكيل شد.
به گفته وي، در اين جلسه در خصوص موضاعات مكمل ياري دانش آموزان ، معاينات و غربالگري دانش آموزان گروه هدف، خدمات دهان دندان ، پايگاه تغذيه، نواقص بهداشت محيط مدارس و سفيران سلامت دانش آموزي بطور كامل بحث و تبادل نظر شد.
فتاحپور در ادامه به تعامل و ارتباط تنگاتنگي شبكه بهداشت ودرمان و اداره آموزش و پرورش شهرستان براي بهتر و مطلوب شدن ارائه خدمات به دانش آموزان كه نقش موثر و مفيد در آينده جامعه دارند، تاكيد كرد.
تعداد بازدید: 112