۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1397/10/18 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/بهداشت محيطCCCCCC.jpg
هوشياري كاركنان بهداشت محيط در برخورد با متخلفين بهداشتي
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت ودرمان شهرستان كوهرنگ گفت: در هفدهمين روز از ديماه 97 با همت ، تلاش و پيگيريهاي صورت گرفته توسط بازرسان واحد سلامت محيط و كار شبكه در راستاي اجراي ممنوعيت استعمال و عرضه دخانيات در اماكن عمومي واجراي قانون جامع كنترل و مبارزه ملي با دخانيات؛ يك مركز مخفيانه (زير زميني)عرضه قليان در بخش بازفت شناسايي و پلمب گرديد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ حشمت الله منصوري افزود: همچنين طي اين بازرسي، تعداد 20جام قليان از اين مركز كشف و جمع آوري شد.
وي با اشاره به عوارض و مضرات ناشي از مصرف مواد دخاني به ويژه قليان و تاثيرات بسيار مهلك قليان بر سلامتي قلب و دستگاه تنفس و احتمال بروز انواع سرطانها ؛ بر ضرورت جلوگيري از تبعات اجتماعي و اقتصادي ناشي از مصرف مواد دخاني بر جامعه تاكيد نمود.
منصوري همچنين در ادامه از مشاركت عموم مردم در راستاي مبارزه با تهديد كنندگان سلامت عمومي قدرداني كرد وافزود: كليه شهروندان عزيز در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي در سطح شهرستان مي توانند با سامانه تلفني شبانه روزي 190 تماس حاصل نمايند.