۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1397/10/23 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2019_1_13-8_7_11_280_FSP.jpg
آئين تجليل از 55 پرستار برگزيده استاني برگزار شد
وبدا؛ مدير مركز روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: در بيست و سومين روز از ديماه 97 ، بمناسبت ميلاد با سعادت حضرت زينب كبري (س) و روز پرستار، آئين تجليل از 55 پرستار برگزيده استاني برگزار شد.
 به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: اين مراسم با حضور رياست، معاونين، روساي بيمارستان ها و مراكز آموزشي و درماني و شبكه ها ، مقامات استاني و جمع كثيري از پرستاران، بهياران و تكنسين هاي اتاق عمل و كارشناسان هوشبري در سالن همايش هاي ابن سيناي مجتمع رحمتيه برگزار شد.
به گفته وي، از مركز آموزشي درماني آيت الله كاشاني شهركرد خانم ها: زهرا رئيسي، فاخته موسايي، سكينه باقري، زهرا لله گاني، سمانه عقيلي، ناهيد مردانيان، رضوان موسوي، فرنگيس مسعودي و آقايان: رحمان ميرزاخاني ، محمود اسماعيلي و محمد علي رستمي مورد تجيل قرار گرفتند.
وي تصريح كرد: خانم ها : شيدا چوپاني، ليلا بياتي، شهلا صالحيان، مرضيه علوي، صديقه لله گاني، شهناز بني مهدي، اكرم بيگي، مريم قادري، شكوفه شعله، صديقه حيدري ، سهيلا شاهقليان و آقاي حسين علايي نيز از مركز آموزشي درماني هاجر(س) مورد تقدير قرار گرفتند.
درخشان گفت: سعيد مرداني، مهدي شيرواني، علي ميري ، ميمنت پرداس و جواهر قرمزي از بيمارستان وليعصر(عج) بروجن و نجمه اسحاقي، آمنه بيگي، البرز خالدي، فاطمه موسوي و برزو صادقي از بيمارستان شهداء لردگان نيز از پرستاران، كارشناسان هوشبري و بهياراني هستند كه در اين مراسم مورد تجليل قرار گرفتند.
وي ادامه داد: از بيمارستان شهيد ارجمن مالخليفه ساسان خورشيدي، از بيمارستان سيد الشهداء فارسان، نازنين عسگري، بلقيس حيدري، سعادت قاسمي و ميلاد اميدي و از بيمارستان امام سجاد كوهرنگ ايمان حسن زاده معرفي و مورد تقدير قرار  گرفتند.
مدير مركز روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: سودابه كارگر از بيمارستان سينا جونقان ، محمد رضا طاهري از بيمارستان امام رضا (ع) اردل و سودابه ميزايي از بيمارستان امام جواد (ع) ناغان از ديگر تجليل شدگان اين مراسم بودند.
درخشان گفت: از مركز حوادث و فوريت هاي پزشكي استان نيز مهدي رجبي و نرگس شيخ ساماني تجليل شدند.
وي افزود: از مركز بهداشت استان پريسا رستمي تجليل و عاطفه حيدري، مشكي مرادي، محمد تقي نصيري، سجاد رئيسي، الهام دهقان، كتايون اسلامي ، منوچهر عبدالهي، امان اله ياري نيز به ترتيب از  شبكه هاي  شهركرد ، لردگان، بروجن، اردل، كيار، كوهرنگ، فارسان، سامان تقدير شدند.
به گفته وي، زيور باقري نيز بعنوان بهيار برگزيده بيماران خاص مورد تجليل قرار گرفت.