۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
1397/10/24 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/a2CC.jpg
برگزاري مراسم جشن ميلاد حضرت زينب كبري (س) و روز پرستار در شهرستان اردل
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان اردل از برگزاري مراسم جشن ميلاد با سرسعادت بزرگ بانوي جهان اسلام، پرستار زخمهاي بر زمين نشسته كربلا، عقيله بني هاشم حضرت زينب كبري (س) و روز پرستار در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ عليرضا رئيسي افزود:  اين مراسم روز يكشنبه مورخ 23 ديماه 97، با حضور پرستاران و سرپرست و همكاران شبكه بهداشت و درمان شهرستان كيار، بيمارستانهاي حضرت امام رضا (ع) و حضرت امام جواد (ع ) ناغان، شبكه بهداشت و درمان شهرستان اردل و با حضور امام جمعه شهرستان اردل، مدير محترم درمان دانشكاه علوم پزشكي استان، سرپرست معاونت برنامه ريزي و امور عمراني فرمانداري شهرستان ، رياست و اعضاي محترم شواري شهر اردل در سالن اجتماعات مهرگان شهرستان اردل برگزار گرديد.
به گفته وي، در اين مراسم ضمن ايراد سخنراني توسط امام جمعه ، مدير درمان دانشگاه علوم پزشكي استان، رياست بيمارستانهاي امام رضا (ع) و امام جواد (ع) با اهداء شاخه گل و جوايز از اين عزيزان تجليل بعمل آمد.
رئيسي افزود: در اين مراسم همچنين به قيد قرعه به حاضرين در جلسه جوايزي اهدا گرديد.