۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1397/12/21 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-03-12_15-24-39.jpg
شصت و هفتمين جلسه كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان برگزار شد
وبدا؛ سرپرست معاونت اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از برگزاري شصت و هفتمين جلسه كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي اين استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر علي احمدي افزود: اين جلسه هفتمين جلسه كارگروه در سال 97 بود كه با حضور معاون اجتماعي، معاون سياسي و امنيتي استانداري، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و معاونت بهداشتي اين دانشگاه و ساير اعضا در بيست و يكمين روز از اسفندماه 97 در سالن شهيد مرداني استانداري تشكيل شد.
وي تصريح كرد: در اين جلسه ضمن تشريح برنامه بسيج سلامت نوروزي، فرآيند استحقاق سنجي و نسخه نويسي الكترونيكي از طريق تكميل سامانه بيمه سلامت توسط مدير كل بيمه سلامت استان تشريح شد.
وي، ارائه گزارش روند پيشرفت پروژه سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي استان توسط نماينده سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي استان را از ديگر بخش هاي اين جلسه عنوان كرد.
دكتر احمدي افزود: در ادامه نيز ضمن بررسي وضعيت خودكشي در استان و مقايسه آن با وضعيت كشور، بر حمايت طلبي و ارائه برنامه استاني پيشگيري از خودكشي تاكيد شد.
تعداد بازدید: 90