۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
1398/03/20 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/poster2.jpg
برگزاري اولين رويداد ايده شو سلامت
وبدا؛ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: به اطلاع كليه دانشجويان مي رساند، مركز رشد فناوري سلامت با همكاري معاونت توسعه مديريت و منابع و كميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه اولين رويداد ايده پردازي با محوريت فناوري هاي حوزه سلامت و با شعار اقتصاد مقاومتي و رونق توليد برگزار مي نمايد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي كميته تحقيقات دانشجويي؛ دكتر سيد كمال صولتي افزود: محورهاي اين رويداد شامل: گياهان دارويي و فارماسيوتيكس- سلول هاي بنيادي و پزشكي شخصي- سلول درماني و ژن درماني- تجهيزات پزشكي- بهداشت محيط- آموزش پزشكي- بيوتكنولوژي و ميكروبيولوژي- مهندسي بافت- سلامت الكترونيك- سلامت دهان و دندان- تشخيص و درمان بيماري ها و مراقبت پزشكي و ...مي باشد.
وي، مهلت ارسال آثاررا 30 تيرماه 1398 اعلام كرد و افزود: نتايج اوليه داوري نيز مرداد ماه 1398 اعلام مي گردد.
دكتر صولتي، تاريخ برگزاري رويداد را مهرماه 1398 اعلام كرد و اظهار داشت: به نفرات اول تا ششم اين رويداد علاوه بر حمايت مالي براي عملي شدن ايده، جوايز ارزنده اي اهدا خواهد شد.
وي تصريح كرد: علاقه مندان جهت ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت http://htc.skums.ac.ir مراجعه نمايند.
به گفته دكتر صولتي، ارسال ايده نيز از طريق پست الكترونيكي: htc.skums@gmail.com امكان پذير مي باشد.